summernights

hihihihi klockan är 01:19 och jag fick just ett sms av allas vår tennis.
han är allt bra oberäknelig den mannen.

"Vad önskar du dig av mig i sommar?
1. en puss
2. en puss & en kram
3. en kyss & en kram
4. ett hångel
5. ett strul
6. en kram
7. en ros
8. vänskap och en kram
9. förhållande
10. en myskväll
11. en rolig dag på stan
12. godis
13. äta godis ur min mun
14. ett sommar kort (?)
15. vill du ha mig kom och ta mig
16. sex "

bara så ni vet .
dumt förresten att slösa pengar då du redan vet vad jag vill ha. (3. 7. 10 14 12.. eh okej allihop.)
ska på liseberg imgon tjoho !
nu däremot ska jag sluta skriva och börja sova
gonatt.

still missing you ...

är lite in a hurry just nu men pga. utebliven bloggning de senaste dagarna tänkte jag glädja er fans med ett litet inlägg innan jag drar . hoppas ni har haft en glad midsommar och blabla. min sög. riktigt hårt. har mest suttit inne och degat framför tvn. (thank god för viasat säger jag bara..) sur har jag vart med. blöähhhh usch nästa midsommar tänker då inte spenderas i en stuga i hunnebo tillsammans med min moster, mormor syster och mor det är en sak som är säker. blir dessutom ivägskickad för att representera familjen om en vecka eller så till england då min kusindotter eller vad det nu blir ska döpas. HELL YEAH vad kul ... (not) vet att det låter hårt men jag gillar inet min släkt. och när ska man få EN SEKUNDS LUGN OCH RO på det här dumma lovet?? åhhhh sdghdfghdfghdfgh :@ :@ nej mitt humör är verkligen inte i topp just nu kej?

ahja. ska bli kul att åka iväg i alla fall. fast lite surt är att jag har ett stort myggbett på kinden som inte vill gå bort så jag ser ut som miffo number1. äh ska sluta gnälla. kul skare bli. mihihi hoppas det blir lite finare väder bara neh nu måste jag forsätta packa sen blir det båstad för hela slanten :D :D vet inte vad jag ska ha med mig men ähhhhhh det löser sig. måste bunkra upp med lite mat i magen med för ah. men tanke på våra ehm matlagningsskills så lär det nog inte bli så mycket av den varan de kommande dagarna. förresten ! fick mina betyg för några dagar sen. 7 mvg och 2 vg. tralalal känns bra. är man n00b så är man 8) 8)

ha nu det bra så syns vi på tisdag-onsdag någonting sånt. (..om vi itne blivit påhoppade av en knivmördare eller nåt annat trevligt vill säga) puss&kram!


morsning

idag vaknade jag 08:24.
var bara tvungen att säga det

hajdå


jag kommer aldrig så nära igen

yeaas niggahs i'm back och det bättre än någonsin! mjäe. vid närmare eftertanke : kanske inte. har ett myggbett på kinden , stubbiga ben smutsigt hår and so on. ser ut precis s¨ådär lagom äcklig som man kan förvänta sig att se ut efter några dagar på landet. kanske borde göra någonting åt det men äh det är söndag och sommarlov så återigen: kanske itne . har hursomhelst haft en seg och mäkta ohändelserik helg fylld av regn och en himla massa myror i brallan. var åtminstone king på guitar hero och det gjorde det hela helt okej ändå . och ibland är det väl skönt att göra ingenting.

.. i brist på sysselsättning så har jag som vanligt fyllt tiden med en himla massa funderingar. denna gången kretsade de mest kring känslor. eller i mitt fall : avsaknaden av dom. det verkar som för alla andra är allting så himla komplicerat. det är kärleksproblem hit och vänner som sviker hit och det är blabla. för mig är det liksom mer.. jaha? på något konstigt sätt så bryr jag mig inte . det känns som det inte spelar någon roll. får jag inte honom så kommer det alltid någon annan. tappar jag kontakten med dom så finns det andra and so on. allt bra rinner rakt igenom fingrarna på mig and i couldn't care less. visst skrämmer det mig alltid , men ah .. så kan det va.

förövrigt så sket jag i allt här hemma för en stund och fixade lite så nu blir det båstad med mina favoritgayar (nina och caroline..) nästa vecka trotsallt ! YIEHO :):) kommer bli bästa ever och att bara komma hemifrån och bort bort bort ett tag är nog precis vad jag behöver. och liksom - en stuga i båstads djupa skogar alldeles för oss själva en hel vecka , det kan inte bli annat än bra! kom att tänka på att jag vet inte ens vart båstad ligger. upp eller ner eller innåt eller var? heh okej är nog itne värd mitt geografibetyg trots allt :$ men äh har aldrig fattat det där med geografikunskaper , det finns väl kartor för en anledning!

tänker i vart fall gå och lägga mig och läsa lite nu 8) är lite rädd är världens åskväder ute liksom men what to do , what to do? godnatt!

what if leaving is a loving thing?

ska till landet nu är antagligen tillbaks igen på söndag. håll till godo med gamla inlägg så länge fans.


sharing different heartbeats

hehe snacka om skräll på skolan när vi kom in idag. petter såg minst sagt förvånad ut och inte hade han sin "jag är MVG" tröja på sig heller :(:( IG på det. men åh det var mysigt ! letade igenom skåpen med marcus och blev en hel miniräknare rikare + en pin med budskapet "fri invandring". ah vet inte riktigt vad jag ska ställa mig i den frågan med den såg cool ut på min jacka så jag tror jag behåller den. sen vadnrade vi vidare till willys (surprise surprise!) marcus var en gentleman och köpte oss varsin glass sen stekte vi en stund utanför. det var gött upphöjt till 1000 måste jag erkänna. åh saknar redan skolan glömde fråga om det var öppet i sommar :(:( shit snacka om inget liv. aja. var på mölndals bro med och hitta VÄRLDENS FINASTE SKOR PÅ REA åh jag dog när jag såg dom. 179 spänn liksom! men ah de passade inte mina klumpfötter så det blev att vandra vidare utan dom :(

hm. läste någonstans att folk inte är intresserade att läsa vad man gör utan om vad man tycker. kan nog stämma för ah jag har ju itne så många åsikter och sidvisningarna på denna bloggen sjunker liksom för varje dag :( lite sad blir man ju. men ah kanske lika bra vill ju inte bli så känd att man riskerar att få en flaska i huvet så fort man går ut som en annan liten fröken. fast tja . . några extra besökare hade väl inte skadat kanske , så får väl börja tycka lite då. hm.. öh äh. ah tycker det är lite dåligt att inte håkan spelar på liseberg i år. han är kungen fattar inte detta. så det var dagens tyckande , bäst för er att besökarantalet stiger i höjden nu :):) puss&kram!


your tomorrow's not the same as today

så e man ledig dåva. vet inte om jag gillar det eller inte ,  tror inte. saknar mina tjejor. + lite marcus och dennis (fast dom kan man väl kanske räkna in i samma kategori ;)) alltså verkligen verkligen saknar dom. och det har gått en dag. fint . fick förresten ett lite kul sms från lea förut: " Jag dag är asfull najs etap äger puss koa" hihi hon är söt ångrar lite att jag inte följde med henne på hultsfred nu :( åhh känner ibland hur jag inte riktigt är värd er på nåt sätt. som att ni är för bra för mig ehlt enkelt. aja låt så vara år så glad att jag har er i vart fall. åhh lovelive. och ja ska ju till skolan imorn med marcus och dega i sofforna så någon nöd på mig går det väl inte riktigt kanske. heh pinsamt egentligen att vi inte kan hålla oss borta därifrån mer än en dag :$ men så är det när man är en äkta pluggis 8) 8)

ah annars har dagen varit nice :):) var på bio med malin och johannis och såg någon gayfilm med handär Patrick blabla. okej vissst han är schnygg men nej den var rätt sugig. fattar ite sånna där kärleksfilmer när som man kan räkna ut slutet på innan de ens börjat. 60 spänn rätt i sjön liksom. aja nice vart det i alla fall att träffa mina lovers igen :)

hihihh oj nu fick jag ett til sms. av simon som undra vad jag vill hans penis. tåls att fundera på detdär. kanske lika bra att sova på det. så . . godnatt! 


GRATTIS förresten till världen bästa äggmy som blir stora damen idag! (eller ja, igår. men ah)
hihihi älska hennes söta min och mina fettveck (L)(L)

all good things

slutar skolan om mindre än tre timmar. PANIK ?! yes sir.


snurra du min värld



Har fått en taste of summer denna helgen och fortsätter det i samma spår tror jag det kan bli rikitgt gött. Var på landet med tommy tha king han tvinga mig att dammsuga men det är okej jag gillar han ändå. Fredagskvällen spenderades hos familjen apler i en hög på golvet tillsammans med tre vovvsingar. i like . somna efter ett tag sen gick jag hem om jag inte missminner mig. Lördag var jag uppe med tuppen eller ah okej tio :$ men äh lyckades i alla fall norpa några timmars sol ute på altanen. drog med malin på morgondopp halv ett och låg och schtekte med henne ett tag på bryggan som de äkta onsalaschtekare vi är :) väl hemma kom simon på besök och jag ägde ut han på yatzy mohahah. sen vet jag inte vad vi gjorde eller jo vi åt väl som vanloigt mihi fatass. på kvällen placerade vi oss i soffan, drog obligatoriska sexskämt och halv fyra sov jag som en turk i hans knä . mihihi nice. vaknade klockan tolv av att en viss mister (nej.. han sover aldrig :S) knackade på min dörr men hey jag var trött så tvinga ner han i sängen och så sov vi några timmar till. eller i alla fall jag. vet inte vad han gjorde :$:S ah kvart i tre var det frukost sen bad och sen kom tha king och hämta mig med bilen and here i am.

Nice helg i vart fall och äntligen känns som om saker håller på att falla på plats. lite så som det var förra året. kände det speciellt i fredags tillsammans med nina ; det är okej. jag är okej med mig själv okej med att sluta skolan okej med att inte veta vad jag vill okej med att vara på sjukhuset isället för båstad på midsommar. det är ingen ide att gräma sig för det är bara så det är och det är okej. men visst - lite ont i magen har jag ju för det här med skolavslutning. jag kommer sakna sakna sakna er goknular. sakna och LÄNGTA. blöh. men både saknad och längtan är väl till viss del en bra sak i guess. läste faktiskt en artikel om det för ett tag som påstod att det är ungefär det livet går ut på - att längta. att längtan och förberedelserna för t ex en stor resa i många fall faktiskt är bättre än själva resan. och det är nog så. och tur är väl det för när det kommer till er små filurer är det svårt att inte längta ihjäl sig så om den här artikeln stämmer lär ju jag få ett riktigt bra lov  :):)

ah okej fans ska sluta skriva nu så ni får tid med något annat i era liv än att bara läsa min blogg. tänkte förövrigt ägna ett big tack till dadadara: ÄGGMY för att hon ökar mina sidvisningar med en sisådär hundratusen per dag så jag känner mig riktigt populär :) ni andra borde följa hennes exempel så jag blir :):):) puss&kram och tack på förhand!

en midsommarnatts dröm

seeeeeeeehr bra dag med bad och minigolf. eller ah äventyrsgolf om man ska vara noga. hehe i'm the äventyrsgolf king. låg i solen med förut och pressa. hade damp men lyckades ligga kvar någon timme sen kom jag in och såg ut som en röd bulldog. hahah värt. nej men det var skönt. åh vilken bra dag :):) im happi. fast marcus har sdgjusdigu med min data så den är cp :( men äh vem behöver data? (öh JAG!!!!! im dying here people) träffade förresten min gamla samhällslärare på bussen. vi diskuterade barn höh hon tyckte jag var konsitg som itne vill¨ha några. det tyckte max med. det tycker inte jag barn är äckliga :S vet inte vad jag ska skriva mer ska nog sova nu för imorn blir det gaya av med malin och simon på landet :D hihi i'm the smiley-lover :D:):P:(:O:I:S:D:D:D:D. okidamp hejdå!



ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.


dålig

hade världens bästa skoldag men sen dog jag lite när jag kom hem. åh jag är trött på det här. vet att jag borde vara stark och orka och ställa upp men nej jag är bara trött på det nu. go away ?


Come here stay with me

allt känns så.. jag vet inte. bra? njäe. dåligt? nä. konstigt? mjo kanske. jag vet inte OCH DET STÖR MIG. ahh. det har ju funkat så bra de senaste månaderna så varför måste det trassla ihop sig just precis nu ? har väl på ett sätt bara stängt av antar jag. har levt lite hakuna matata stil och inte tagit det som en så stor grej. men nu vet jag inte längre. satt inne på toan tidigare idag och lyssnade till maria och så plötsligt så började tårarna droppa bara sådär. så visst har det påverkat mig allt. på ett dåligt sätt? jag vet inte. jag vet bara att jag saknar dig. fast mer än så är det inte. inte för att saknad är nåt man bara viftar bort men ah. det gnager faktiskt i mig lite och jag borde glömma bort det. för jag är trött på att gråta. och dessutom känns det himla bra att vara med dig. fast samtidigt.. åh jag vet inte. JAG VET BARA INTE. bra? njäe. dåligt? nä. konstigt? definitivt.



Suppose you never ever called

hola amigos ! förlåt för dålig uppdatering men som tidigare nämnt så är det en busy woman ni har att leka med. (not) neh men har faktiskt haft fullt upp på sistone så det har bara inte hunnits med. liksom - vem sitter inne vid datrorn när det är 4567 grader utomhus?! inte jag i alla fall. eller ja om man bortser från nu då. heh. whatever.

ska i vart fall strax börja fila lite på min geografiredovisning (hehe) så det får bli en kort sammanfattning av helgen!

lördagen spenderades i billdal på en klippa med das gang. det var myyssssss! mestadels låg vi och stekte och blev negresser :) :) badade med och JAG VAR FÖRST I!!  eller ja nästan :$ sen var det korvgrilling och marschmallowskrig och allsång and so on. heheh stackars billdalsbor som ville ha lite lugn och ro säger jag bara :):) sen drog vi vidare hem till sofie där vi ägde allt och alla på singstar och guitarhero som äkta gangsters och sen sprang vi till busshållplatsen och sov hela vägen hem. hihih åh bästa dagen på länge och HEJ VAD JAG TYCKER OM ER.

söndagen var sehr nice även den. hade en heldag i slottskogen med max med fika, dockteater, pingviner osv. hihi det var väldigt mysigt må jag säga :) älskar detta vädret allt blir jättebra när solen skiner minsann!

men nu kallar geografiarbetet. eller kanske någon timme i solen? hihi ja så får det bli kan ju alltid flasha min b runa kropp för paul imorn och hoppas på ett mvg på så vis! (a) puss&kram.





jag saknar dig!
(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

RSS 2.0