håll mig älskling

har lyssnat på kent och blivit deprimerad. deras senaste skiva den.. den gör ont. annars har jag haft en urmysig kväll med både carro jenny och manda. ni är helt seriöst de bästa jag vet.


Jako je ukusno

provsitter våran nya toa just nu hihioho den är nice mycket mjukare sittyta än den förra plus att den typ.. luktar gott? för jag antar att det inte är jag och det är då inte smutstvätten alltså måste det vara toan. konstigt. aja . 

är förövrigt typ 567 grader ute så fattar inte varför jag sitter på toan men det är väl så det kan bli ibland bara. hade faktskt brännboll ute på gympan förut så lite sol har jag alt fått :) hihi slog dessutom tre homeruns yeeahhh i'm cool. neh men det var kul. sen på bussen såg jag värsta gangstarn med värsta gangstastilen och då kom jag på att jag skulle också vilja vara sådär.. egen. och inte bara luffa runt i mysbyxor eller jeans 24/7. har inte riktigt figurerat ut just vilken stil jag skulle vilja ha däremot men det kommer väl med tiden :) :)

jahopp har lite tråkigt. snart kommer kanske carolinis hoppas på det för jag har saknat henne som en tok. fast hehe fick sms av henne förut ".... Fast ltie senare då. måste plugga har prov i morgon." dog lite när jag kom på vad det stod. det är faktiskt LÖRDAG imorn. och vad jag vet har ingen prov på löragar?! men äsch fint att hon i alla fall försöker släta över att hon dissar mig :< hahha neh hon får dissa mig hur mycket hon vill jag eelskar henne ändå hih :) prata med jenny just så hon får komma och rädda mig om inte carro kommer så går vi och köper godis och hoppar studsmatta. jag har bra vänner jag.

nu kom tommy med maten. bäst jag kilar! Dovidenja!


oskyldigt blå

Fick just ett samtal av nån tjej på sats som sa att min kära vän malin hade rekommenderat mig till ett gratis pass där. haha hon är rolig hon. överväger om jag ska ta det som en pik eller bara som en snäll grej. Eftersom jag är på så bra humör idag får det bli det sistnämda :) allt som är gratis är gott sägs det ju! Dessutom kan jag verkligen behöva komma igång med lite träning såhär till bikinisäsongen :$ :$ har åtminstone legat och schtekt lite p¨å studsmattan idag och det var niiiice. jag väger upp att jag är lite småfet med en snygg bränna hihi. aja hon skulle ringa tillbaks imorgon så jag får sova på saken. Det är ändå ett ganska stort steg att ta menar jag! hah ;) that's all i have to say for now. nu - tillbaks ut i solen!


how we move from A to B

idag har jag haft friluftsdag och gått åtta kilometer. ÅTTA kilometer. det är typ .. mer än vad jag g¨år på ett år. fattar inte riktigt grejen liksom. fri luft kan jag få varsomhelst typ när jag går till busshållplatsen eller på min altan behöver faktiskt inte gå runt hela sverige för det. fast hey - no need to complain det var rätt gött. speciellt den delen när jag fick rida på marcus rygg. eller den när vi solade och blev negresser (heh i wish). eller den när vi såg en rabiesmittad pingvin. gillar min skola just nu som låter oss göra sånna här små trevliga utflykter :) :) har ju typ nada bananas kvar att göra känns det som - ett tyska nationella och geografiredovisning - sen är hela hela ettan klirrad! helt sjukt hur fort det har gått. feels like yesterday jag gick innanför de där dörrarna för första gången . seriöst läskigt. tycker tiden kan sakta ner lite nu så jag kan hinna med mitt liv innan jag blir 85 och hamnar på fässbergshemmet. inte för att jag har så mycket av just den varan(liv). men ändå.

FÖRRESTEN: till min födelsedag borde ni köpa mig en sex and the city box. eller whatever ni kan köpa den till mig imorn för jag vet att ni så gärna vill glädja mig lite. ni känner hur ni vill glädja miggg. glädja mig ni känner det ooohhhh. (okej jag har blivit skadad av detta med hypnos och annat övernaturligt men don't blame me blame min kära engelskalärare bobo)

som tack för boxen och som en godnattpuss på bloggvis tänker jag ge er en bra låt som ni kan njuta lite av innan sovdags. har inte riktigt figurerat ut hur man sätter in videor i inlägget men äh, här är länken i vart fall: http://www.youtube.com/watch?v=mUC0ezAlHwE . very good om jag får säga det själv. lykke li är king.

och jajusdet, förlåt för dålig svengelska. once again: bobos fault. natti-natt!


it just wasn't worth it

hihihiohoh har en jätterolig gubbe på msn han heter per och är i femtioårsåldern. han är skallig med och så säger han att "det måste vara många pojkar som springer runt en vacker jente som du" (varför han snackar norska är ännu ett mystiskt men ack så spännande frågetecken med denne per då han tydligen är från stockholm) jag gillar han han får ens självförtroende i topp och det är ju rätt nice dagar som denna då allt kanske inte känns sådär jättebra. fattar inte riktigt det där okej jag vet han är världens snuskgubbe men sätter man ner foten tydligt och säger : NEJ jag vill inte komma hem till dig när du kommer till göteborg och NEJ du får itne se mig i cam och så är det faktikst riktigt trevligt sällskap så här på kvällskvisten. Dessutom så har jag helt tappat lusten till allt vad kärlek heter så en snuskgubbe som heter per och bor i stockholm och som man bara snackar med på msn efter klockan halv elva klingar rätt bra i mina öron faktiskt.

annars har måndagen vart helt okej . känns som jag ofta definierar mina dagar nuförtiden med just det ordet - okej. och det känns faktiskt helt.. okej. bättre med lite balans i tillvaron än som det var förut då en dag var GÖTTANS livet leker medan nästa var UHHhh kill me. okej är väl ungefär hur jag kan förvänta mig att må just nu i guess. tänker förövrigt ta mig friheten att skryta lite när jag ändå är igång och berätta att här har ni ett äkta samhällspro :) :) heh roligt är det egentligen suger jag big time på både samhäll historia och geografi och trots det får jag tydligen MVG i alla tre. (om det nu går bra på geografiredovisningen vill säga. äh okej ett vg är väl inte så dåligt det heller ?) Elevdermokrati klirra jag MVG i det med och med tanke på att de är de enda ämnena vi fått reda på änsålänge så känns det rektigt gött minsann! - slut på skrytstund and back to normal -. helgen var bra med. och snart är det S O M M A R L O V. jag dör på ett lyckligt vis. nu ska jag äta coco pops och slagga på soffan.

goodnight people!


för du var solskenet

Gud vad jag saknar dig. Nästan sådär så det gör ont. Helgen har rivit upp många gamla sår och kanske borde jag sluta plåstra om dem med andra och bara låta det efter dig blöda ett tag. för någon gång måste det väl läka, eller ? Jag sviker mig själv om & om & om & om igen. Men jag bryr mig knappt längre. jag är inte gjord för det här.


nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Var i långedrag idag med min kära mormor och hittade tha godisaffär med godis för typ 19 kronor kilot!! heh kul var det att vi körde värsta omvängen för att komma dit och sen när vi väl är framme så är det stängt. inte konstigt man blir emo av sånt liksom?! men äh, trots stängd godisaffär så känns det mycket bättre idag. Köpte ett wienerbröd istället och satte mig i solen en stund och kom på att man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Är inte godisaffären öppen får man gå till konditoriet över gatan. Ser håret ut som ett skatbo får man sätta på sig en keps (eh.. alternativt sätta upp det i en tofs) Finns det ingen kaffe får man dricka oboy och är det kallt får man sätta på sig en tröja . you get the deal. Så det är just va jag tänker göra. Det bästa av situationen here i come.

Såg förövrigt på du är vad du äter igår där det var någon kille som hade gått ner tio kilo och så mätte de upp det i ris. Sen idag när jag var och handla blommor (ja okej jag var med min mormor?) så kom jag på mig själv med att plocka på mig massa saker och gå och mäta upp min vikt i allt som kan tänkas finnas i en blomsteraffär. 55 kilo i perargonier 55 kilo i panseér 55 kilo i gödselkulor and so on. lite läskigt blir ju helt hjärntvättad av de där programmen. Sen var det ändå helt onödigt för när jag kom hem hade jag gått upp ett kilo. Så nu har jag tvångstankar att jag måste gå dit och mäta upp imorn igen. men KUL jag hatar blommor och anna skipper. 

Har kommit på att skriva sammahängande är nog inte en av mina specialiteér. Men måste bara få ur mig hur sjukt BÄST mina klasskamrater (also known as goknular) är. BÄST BÄST BÄST. nej men seriöst - hade ni inte varit där i tisdags så hade jag nog dött. ni är guld värda och typ bland de bästa jag känner. så ni vet

Naj nu ska jag checka mariapias blogg för hon och jag har bloggpakt. Och så ska jag kolla hur man ändrar typsnittet för somsagt: omväxling FÖRNYAR (ja jag tänker säga så även om det är fel för jag är stolt över mina fel och brister! hihoho ;))

puss & kram!

Ps. Hhihi våran nycklehittare har haft damp och pipit hela dan så nu tänker min syster slänga ut den genom fönstret. watch out ds.


Now that it's raining more than ever

know that we'll still have eachother


förlåt om jag är osocial och tråkig och blajs.
men jag behöver en dag eller så för mig själv tror jag.  


snurr

Det snurrar snurr snurr snurr snurr snurr snurr snurr snurr snurr
typ så känns det.. + 5678 snurr till.
Jag vill inte åka mer jag vill gå av. Jag vill stoppa karusellen.
Borde aldrig fått gå på den från första början. ser ni inte att jag är för kort för liten för.. alldeles för omogen och oansvarig och svag och inte stark för att snurra såhär?
Det snurrar och jag gråter gråter gråter. Jag bryter ihop och jag ORKAR INTE MER. 
Har hållt i mig så hårt de senaste månaderna att jag tagit slut på alla krafter.
jag vill inte kämpa mer nu får det var slut på det här. 
Om jag släpper nu slutar det snurra då? 
Snälla?
Jag vill bara att allt ska bli bra.
Snälla snälla snälla låt det bli bra.


Min mamma kommer antagligen aldrig få se sina barnbarn.
Hon kommer antagligen aldrig få se deras glada miner när de snurrar runt
tillsammans i en karusell.
MIN MAMMA. MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN mamma
Men visst - fortsätt snurra bara.
Jag släpper nu så det får bli utan mig. 
Några personer mindre på färden gör nog inte så mycket.
Kanske snurrar karusellen enklare då, vem vet?


until drip drop, teardrop


The Cardigans - Drip Drop Teardrop
 
I'm gonna watch you while you get me wrong
I'm gonna sing until you hate this song
I'm gonna tell you in my sweetest voice
I'm gonna choose you 'cause you have no choice

This funny thing we got
Is never gonna stop, oh no.

I'm gonna take you to the wilderness
I'm gonna show you things you might have missed
I'm gonna kiss the parts that you have lost
It's gonna cost you but you might hurt less

This funny thing we got
Is never gonna stop
Until drip drop, teardrop.

I'm gonna work till we get it all
I'm gonna love you till we get along
And when your ears and your eyes are sore
I'm gonna love you just a little bit more

This funny thing we got
Is never gonna stop
This funny thing we got
Is never gonna stop
Until drip drop, teardrop

Will we ever
Will we ever
Will we ever learn?

Säger man 20% chans att överleva eller 80% risk att dö?


please don't talk to me i fall in love so easily

har r[kat trycka p[ n[gon knapp s[ mitt tangentbord har damp s[ kan inte skriva >*>* borde 'nd[s[ sova s[ det ;r v'l s[ man s'ger< allt ont har n[t gott med sig_

antar att ni inte f;rst[d n[gonting s[ kanske lika bra att ajg slutar skiva nu. Men ville bara s'ga att jag inte d;tt i helgen bara vart p[ mitt land. har vart en 'kta skeppare och varit ute p[ schtekrunda med v[r nya b[t, legat uppe till tre och kollat p[ japanska kampsportsfilmer tillsammans med erik och bevittnat hur malin spr'ckt en tallrik mot sitt huvud. mycket underh[llande. nu k'nns det riktigt att sommarn 'r p[ g trots att de har n'stan en halvmeter sn; uppe i dalarna.hahah suckers kul att ni bygger sn;gubbar och  medan vi g;teborgare schteker p[ klipporna. hihihi r'tt [t er har aldrig gillat dalah''star eller dalarna ;verhuvudtaget. {h ska sova nu och l[ta det h'r blogginl'gget bli ett minne blott och en prick i registret. Natti natti!

image35

Delfinlea och jag i sommar 8) 8)


HEj

jag är arg. arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG :@  :@ :@
eller neh inte jätte. är rätt glad. har solat solarium och blivit neger (heh) och gått på stan och shoppat med finanina och bokat klipptid tills imorgon och köpt VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING på ginatricot. eller neh nu ljög jag igen. men den var fin och jag gillade den. men självklart ska jag klumpedumpa mig som vanligt som vanligt och glömma påsen på bussen :( :( :@ åhhhh jag MÅSTE sluta vara så förvirrad. ich bin trött på att alltid tappa bort allting och speciellt på att tappa bort mina pengar. I NEED MONEY FOR THE SUMMER, okej? plus att jag sprang ner till busshållplatsen och satt där en timme för att vänta på bussen som aldirg kom för jusdet jag bor på landet och där slutar bussarna gå halv åtta. åhh damp. men äh jag är ändå rätt glad. faktiskt. ska ringa västtrafik imorgon och kräva tillbaks min påse ändåså. dessutom så såg jag en hare på vägen till bussen så helt i onödan var det ju ändå inte för den var jätte söt. Och som grädde på moset så träffade jag johanna med. det var myssss <3

Nu ringer min mobil men jag orkar inte svara. hatar förresten att alla slutar den femte och vi den tionde(?). jag vill ha sommarlov NU. nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu NU NU NU NU NU NU NU NU NU  NU ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

wonderwall

Åkte buss med en fin jasmine igår och då slog det mig hur bra vi människor 'är. Okej vi bombar städer och våldtar och vi sviker och vi förstör. men ändå. Vi finns för varandra. vi skrattar tillsammans gråter tillsammans stampar skriker slåss tillsammans. vi ger inte upp när vi är tillsammans. och visst, ibland blir man trötta på varann och önskar att alla bara kunde lämna en ifred och gå och stampa skrika och slåss med någon annan. Ibland kan man önska att man var en eremit som bodde uppe i bergen helt ensam utan ens ett marsvin som sällskap. Fast samtidigt, hur kul kan det vara? Hur kul kan det vara att sitta där uppe i bergen och veta om hur vi människor bombar och våldtar och sviker och förstör och aldrig få uppleva allt det där andra? Jag tror inte jag skulle funka om jag inte varje dag när jag kom till skolan möttes av ett leénde och en varm kram. eller om jag aldrig fick de där telefonsamtal som undrar om jag inte ska med till stan eller äta glass eller ta en promenad. Och jag tror inte att jag skulle orka om jag inte på bussen hem från skolan träffade människor som jasmine som ger sådana där hårda kramar så man knappt kan får någon luft fast det gör inget för man andas kärlek istället. Det är på grund av allt det där man orkar fastän man vet att just i denna minut kanske någon misshandlar sin fru eller låser in sina barn i källaren.

Så även om det känns så ibland så tror jag nog inte jag skulle kunna vara en eremit. Tur för mig att jag bara är en vanlig svenne som bor i ett gult hus i eklanda med vänner som ringer på dörren och som man kan skratta gråta stampa skrika och slåss tillsammans med då.

Yeah, we can run run run until the summer comes

En dag utan bloggen och det kliar redan i fingrarna så det gör ont. Heh självdisciplin någon? men jag säger som jag aldrig sagt: Om du inte skriver ner allt som händer i ditt liv och laddar upp på bloggen räknas det liksom inte. eller som jag alltid har sagt räknat från och med nu åtminstone. dessutom antar jag att när man är en såpass stor bloggare som jag (hallaah 31 enskilda besökare igår liksom!?) så kan man inte bara sluta sådär. inte okej överhuvudtaget. så med det i åtanke tar jag nu nya tag efter hela EN DAGS uppehåll! :) :) välkommen tillbaks mig själv!

Hm.. känner mig nästan lite ringrostig haha. men kan ju berätta om helgen som kan beskrivas med ett enda ord: undeeeeeeerbar. med 25 grader i luften, en sjö i närheten och nästan två hela dagar med min allra bästaste bonde kan det inte bli annat än bäst. dock är inte min rygg och ben det vackraste gud har skådat just nu men det är sånt man får ta. röd är ju nya modefärgen har jag hört så för en gångs skull kanske jag hänger med i modesvängarna :)

Moving on så har dagen rullat på i vanlig ordning. Spenderade både historie- och engelskalektion inne på toaletten med ett lass med kladdkaka, choklad, chips och ännu mer tjockismat på golvet där jag och mina kära klasskamrater gav utlopp för våra djuriska instinkter. MYS! som blondinbella brukar säga. Har kommit på att det är inte klokt vad bra vänner jag har. Gamla som nya små som stora vita som blåa(?) - BÄST är ni. BÄST BÄST BÄST och allt kommer lösa sig för ni är ju BÄST. och då löser sig allt.

men ja, det var väl allt för denna gången. tack och hej! :)

here comes the sun

Är inte så haj på dethär med bloggning längre. Är lite mer haj på att ha ett liv. ¨Hajdå för ett tag kära fans!

image34


-

"Du behöver snart inte lyssna på mig mer. om en sex månader eller så lär jag ju hålla käften föralltid"

J
A
G

O
R
K
A
R

I
N
T
E

Jag älskar dig mamma.
helveteskväll.

fredag

Är lite trött på att vad jag än gör så hittar du alltid något att hacka på. mycket trött om jag ska vara ärlig. man måste inte alltid ha rätt you know. förörvrigt leker livet rätt bra. förlåt för dålig uppdatering förresten, är man a busy woman så är man.




'

Omväxling förnyar


okej

Jag ser ut som en luffare. En ren och skär luffare som inte duschat på ett år. MEn det är okej. Gick promenad med jenny och johan förut och åt glass. Sen skrämde jag iväg dem med mina luffarfasoner och de gick hem. Jag gick med hem och åt paj oh tittade på Zorro och just lade jag på efter nästan tvåtimmar i telefonen med mariapia. Det är också okej. NU ska jag äta bullar och sen ska jag ta av mig mina luffarkläder och gå och lägga mig.

image29

okej godnatt då:<


funny bunny heter jag

HEh okej dethär med att blogga har inte gått så jättebra på sistone då min fantasti har flugit ut genom fönstrer. Det är även på grund av detta faktum som det tyvärr itne blir något blogginlägg idag :(











































Hahaha, LURING!  nejmen jag har faktiskt ingen fantasi så det får bli en nakenbild istället (heh luring igen) okej några listor får det la bli då.

Vad jag har gjort idag:
* Sovit till klockan halv ett
* cyklat till Stadium XXL med elin
* fullkomligt dött av utmattning av all cykling och kommit på att jag borde börja träna. tur att jag inte har tid så jag slipper (hhehe)
* läst
* solat
* gått på promenad
* sprungit till bussen
* flörtar med busschafförn så jag fick åka in på två kronor hihi (a)
* ätit räkmacka på gothia
* åkt hem

Vad jag ska göra i sommar:
* dö av saknad till mina goknular :(
* campingstuga i varberg med mammi och tha gäng
* kroatien
* skaffa en bättre cykel som man inte dör av (finns det cyklar med motor?)
* cykelsemestra på öland med johanna och malin (!!!)
* sista minuten resa med nina (?)
* LANDET
* borås
* FYLL PÅ HÄR
* FYLL PÅ HÄR
* FYLL PÅ HÄR

Ovanor jag brukar göra när ingen ser på:
* lukta på mina fötter
* ta ut örhängena från öronen och lukta på dem (oki jag är konsitg när det kommer till lukt men det är GOTT :$)
* titta på mina näshår i spegeln
* dra av mina tånaglar så de börjar blöda och förundras över hur mycket blod det kan finnas i en tå. heh emo
* bita på knogarna
* kissa i olika takter så det blir en rolig låt
* osv osv


-

image28


Även en trasig klocka



går rätt


två gånger per dygn




















valborg

hahah konstigaste valborg evaaaah.
men kul var den

började med att jag röjde stan på ett flak i kortegen och sen bar det hemmåt och blablabla. runt tre hamnade vi i säng och jag fick ligga alldeles ensam:(  läste lite om natascha kampush (eller ah okej kollade på bilderna hehe) klockan sju vaknade jag av jenny som satt på min sängkant och vi kollade på klipp om blondinbella och nu har alla åkt hem coh så var det maj helt plötsligt. det borde vara sol men det regnar ch jag måste städa och packa för snart ska jag till landet. men det får bli sen för nu ska jag sooooooooooova! slänger in en bild med för sånt gillar ju ni läsare har jag hört ;)



image24

Emma och blondinbella vid Picadilly Circus 


RSS 2.0