värt

Skänker mitt allra största och vördnadsfullaste FÖRLÅT till all my fans out there för mitt uteblivna bloggande. Och en ännu större ursäkt skänker jag er för att jag nu väcker erat hopp om ett långt inlägg för att sedan krossa de drömmarna lika snabbt som de uppkom. För faktum är att jag orkar faktiskt inte blogga idag heller. MEn snäll som jag är ger jag er ändå en bild på vad jag har haft för mig de senaste dagarna som ni kan suga på tills nästa gång. (nästa gång = imorgon, jag LOVAR)

image14

Mmhmhm, who's your daddy, ha ha ha?
höhööh är man fjortis nummer ett så är man. Men liksom, är han inte snyggast i hela universum?
















Svar: JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!


yes box


image13

HERREGUD VAD JAG SAKNAR ER


.. och dig. och dig och dig och dig och DIG.

Känner mig lite ledsam idag. Eller inte hela jag, bara en liten del av mig. Och det är den delen jag menar.
HAjdå

Jag bryr mig inte längre om att dölja mina fel

Sitter här och suger på mina byxor och riktigt känner den sköna känslan av tillfredställelse som sprider sig i kroppen när man gör något vettigt av sitt liv. höhöh. okej jag är sämst men så här första dagen på lovet så känns det faktikst rätt bra endå. 

Tänkte att ni kanske skulle vilja ha en uppdatering av vad jag har haft för mig de senaste dagarna ?
Jag har: bestigit Mount Everest och spelat in värsta skivan och druckit te med Martin Timell och blivit medlem i MEnsa och åkt till månen och ätit lax med spenat på och blivit världsmästare i Taek-wando.

Och så har jag lyssnat på Nordman's I det blå.
"så är det väl till hälften sant, det kanske är min brist
att lögnen kan bli intressant när sanningen är för trist
Och tror ni att jag ljuger, så vaddå?
Vi kan ha det ganska trevligt i det blå!
I det blå
I det blå
Vi kan ha det ganska trevligt här i det blå!"

Ah okej jag har inte druckit te med Martin och jag har faktiskt inte blivit medlem i Mensa heller. (även om det inte skulle vara helt osannolikt heh) Men titta här, lite mer sanningsenligt skulle min jag-har-gjort-lista se ut såhär.
Jag har: Sovit och börjat äta järntabletter och ägnat en hel dag åt kopiering och varit på Talang 2008 och sovit lite till och fikat och sovit ännu mer. Se, inte så kul va? Neh då är det roligare att ljuga och om Nordman säger att det är okej att spice:a till sanningen lite så är det okej. Vi kan ha det ganska så trevligt här i det blå ändå :)

Och på lördag är det STOCKHOLM med min egna blondinbella!!!!!!!!! det kommer bli så fett bra att det finns inte. Ich habe gelengten. Ja justdet hade tyskaprov förut idag. det gick ju ehehe.. inte så bra nej.

Men nu ska jag sova. och jag har förresten en rosa ko i mitt kylskåp. Han heter ragnar och är bisexuell (Och tror ni att jag ljuger, så vaddå?)

puss&kram!

det kallas tvivel

Tänk dig ett garnnystan. Snurra det ett tusen och femhundra varv runt jorden och sen lika många gånger tillbaks och ungefär så ihopptrasslat som det garnnystanet skulle vara är mina tankar just nu. Ifall ni undrade liksom.

Tvivel - Lars Winnerbäck
Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

vit eller röd tröja imorgon ??










kul


vi är dom som förbannar det gråa i grått

Fick mig lite av en chock just när jag loggade in här på blogg.se och upptäckte att jag nu är uppe i hela 44 läsare! (nehh, okej 38 :$. men ändå) inte illa gott folk :) forsätter det i den här takten så är jag ju snart kändis och ägnar dagarna åt att shoppa och bli intervjad och blogga om hur otroligt smart och snygg och bra jag är. Blondinbella watch out, dina dagar på toppen är räknade mahaha (ont härskarskratt)

När jag tänker efter så har hela den här dagen varit lite chockartad faktikskt.

Chock ett:
Stod på centralen och upptäckte ett helt pensionärsgäng som satt och åt ostmacka MED KORV PÅ. och ja, ingen prickigkorv om ni nu trodde det utan en riktigt lång denniskorv eller vad det nu var. På ostmackan!!! Hallå?? Snälla, när jag blir tillräckligt gammal att jag börjar äta denniskorv på mackan så var god och smäll till mig i huvet med min rullstol så jag blir normal och hivar på lite marmelad istället.

Chock två:
Jag shoppade två par byxor, en tröja och en klänning på under halvtimmen. och bästa utav allt, under tusenlappen! Ännu ett steg i rätt riktning inför min kommande bloggkarriär, då måste man ju vara både effektiv och ekonomisk :D Kankse lägger upp en bild här sen.

Chock numero tre:
Jag har alltid gått runt och trott att bollebygd är en rätt civiliserad stad (kommun? by? ja sak samma) ändå. Vi har ju liksom tågstation och skola och bageri och bankomat och ehhh.. ja hur som helst. Men tidigare ikväll, vandrades runt i stadens (kommunens? byns?) i princip enda ica-affär upptäckte jag hur totalt, ja jag skulle nog kalla det vansinnigt fel jag har haft. För vart jag än tittade så var det enda jag såg gubbar i flanellskjortor och tanter i ja.. flanellskjortor och kom fram till att en stad där alla ser ut som om de just kommit ut ur norrland djupaste skogar efter att ha varit lost där i en tretusen år nog inte kan kallas för civiliserad. Och här spenderas min lördagskväll. kul? NEJ. (fast med risk att låta som världens mes så visst är det rätt mysigt alltid)

Men lite fördelar finns det ändå då jag i brist på annat har figurerat ut det där med att bränna skivor och det är ju kanske en välbehövlig knowledge om man t.ex ska bli skivbolagsdirektör i framtiden. (om ni läsare sviker mig och jag itne kan leva på mina bloggpengar liksom :( :( ) Sen har jag också hunnit slängt ett öga på melodifestivalen och jag säger bara ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nordman då? :(

det får avsluta kvällens inlägg. sov gott mina allra käraste 38 läsare av denna blogg. Till alla er miljontals andra som hindrar mig från att ligga i toppen av bloggrankingen: hoppas ni har en tegelsten i eran kudde .

knarkande barn, sommar och lite gud.

Efter nästan en hel vecka av sjukdom var det mer än välbehövligt att komma tillbaks till allas vårat kära ingrid segerstedts gymnasium idag igen. Dagen har minsann inte varit så pjåkig heller för den delen, har mest bestått av skådespel och film-tittande och porrsnack och lite annat smått och gott. Fick förövrigt en hel del beröm för min insats som knarkande unge och beroende på hur man väljer att tolka det så känns det ju kanske inte helt bra. Fast sen kan man ju välja att se det så att jag bara är extremt haj på det där med skådespeleri och att jag kanske om några år kommer vara nästa Cameron Diaz eller Brad Pitt. (fast en knarkande upplaga förstås). Ja så är det nog minsann :) Always look on the bright side of life, inte sant?

Och jag längtar så ohyggligt till sommaren. Kan den inte komma nu nu nu nu NU? Blir helt nipprig av att göra samma saker varje dag, åka samma buss och träffa samma männsikor (ta itne illa upp ni är bäst men ändå) komma hem till samma hus och sova i samma gamla säng med samma gamla obekväma madrass. Känner mig lite som en sån där sengångare som lever för att äta och sova och den största lyckan är att hitta lite gammal bambu som man trodde man redan ätit upp. (eller förresten det är koalor som äter bambu va? ah men ni fattar) Är rätt tröttsamt måste jag erkänna. Tror jag ska snacka lite med han snubben där uppe nu innan det är dags att sova och be att han flyttar fram sommaren några månader. Hade varit himla fresh att vakna upp solbränd och somrig imrogon bitti och att komma på att det är sommarlov i en sisådär två månader framåt hade sannerligen inte suttit dumt.  

På tal om Gud så satt jag lite tidigare ikväll och funderade sådär djupt som jag brukar göra ibland och kom fram till att andelen själmord bland troende borde ju vara högre än andelen sandkorn i Sahara. Jag menar - tror man nu att man hamnar i paradiset efter döden, tja då borde man väl vilja komma dit snabbast möjligast eller? Liksom Jorden eller paradiset? Hmm.. Inte så svårt val. Men vad jag vet så är självmord bland troende inte vanligare än bland annat folk, så då måste det ju vara så att de flesta tvivlar på sin tro och på Gud och inte riktigt tror på det där med paradiset när det väl kommer till kritan? Trodde att jag hade kommit på en världssensation och var tvungen att delge mina tankar med den enda riktigt kristna vän jag har nämligen Caroline. Tyvärr krossade hon mina teorier men något smart som jag olyckligtvis inte kan delge er kära läsare av denna blogg eftersom jag slutade lyssna så snart jag insett att jag hade fel. Men ah det var ju roligt så länge det varade i alla fall.

Nu ska jag ägna mig åt min favoritsyssla nämligen tracka folk på msn. Ska även försöka sova några timmar trots att jag knappt är trött då min hjärna kan behöva vila några timmar efter allt detta tänkande. (och av min spegel att döma kan jag definitivt behöva min skönhetssömn)

pussssss!

confessions

Det tar emot att skriva det här. Helst av allt skulle jag bara vilja hålla allt inom mig och på något sätt inbilla mig att allt är bra eller åtminstone att allt kommer bli bra. Men risken är att jag då svämmar över inombords så därför tänker jag bara ösa ut allt i denna blogg. Förlåt blogg. Och förlåt alla er trogna läsare men jag skulle föredra om ni bara låter bli att läsa. Eller åtminstone att ni efter att ni har läst klart raderar allt ur er hjärna eller bara glömmer bort allt. okej? Då kör vi.

Så här är det. Hösten - 06 så kommer min mamma hem med chockbeskedet, hon har cancer. Jag var 14 år och livet lekte och jag skulle snart åka på språkresa och min mamma kommer hem och säger att hon har hudcancer. Min värld gick i bitar, jag grät och jag grät och jag grät. Men månaderna gick och så var det sommarlov och det bar iväg till Malta. Den svenska vardagen byttes ut mot sol och stränder och malteser och kvällarna spenderades på Number Uno och ord som sjukdom fanns överhuvudtaget inte i tankarna. Tre veckor senare och återigen hemma i Sverige märktes det att mamma hade blivit bättre och alla var vi övertygade om att nu var sjukdomen borta.

Men så gick det en två år och det blev hösten  - 08 och med det ännu ett chockbesked. Cancern är tillbaks och har spritt sig med blodet. Och det är värre denna gången, mycket värre. Mamma har idag flera tumörer runtom i kroppen och snart ska hon in på någon sorts strålbehandling och får åka ut och in på sjukhuset i flera veckor i rad. Jag skäms lite för att den första frågan jag ställde var om hon kommer att tappa håret. Jag förstår mig inte på mig själv. Men hur som helst så tryckte jag ur henne att de först måste kolla att njurarna klarar behandlingen, om inte finns det överhuvudtaget inget att göra. Och om det nu är så att de faktikst gör det så finns det fortfarande en risk att behandlingen inte gör någon skillnad. Och när jag fick höra att  "Mikaela, du vet att cancer är en sån där sjukdom som äter upp en innifrån. först tar den levern och njurarna och så fortsätter den tills det inte finns något kvar över huvud taget" Tja.. behöver jag säga att det kändes som om mitt hjärta hade hoppat ut ur kroppen och blivit slaktat i en timmerkvarn? nej jag trodde inte det va. Men det ska inte hända, det får inte hända. Jag är sexton år, jag träffar knappt min pappa - hur skulle jag klara mig utan dig? Det skulle inte funka.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta

och du måste, MÅSTE fixa dethär.


okej?

(och ni behöver inte känna att ni måste fråga eller bete er på något speciellt sätt. Det är svårt det där, jag vet. Men jag kommer när jag känner att jag orkar och har mod, och då kan jag bara hoppas att ni finns kvar för att lyssna)

glamour <3


ÅH jag orkar faktikst inte skriva blogg. Men tänker ändå meddela er om att jag mår lite bättre, har till och med varit på Netto idag. Bortsett från det har jag mest legat och sovit och funderat på guds mysterier. Har dessutom gått ner 2 1/2 kilo. Inte illa. Nu ska jag återgå till Glamour, tjing.  

(Börjar ju förresten bli riktigt haj på det här med rubriker)


.. ?


Hur kan det komma sig att varje morgon så vaknar jag med nya blåmärken över hela kroppen? Hur kan det komma sig att jag mitt under ett telefonsamtal plötsligt börjar blöda näseblod över hela golvet? Hur kan det komma sig att varje gång jag äter så krampar det som knivar i magen, och varje gång jag reser mig så snurrar det i huvudet och varje gång jag går så känns det som om min rygg ska gå itu? Hur kan det komma sig att jag aldrig sover längre trots att jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och hur kan det komma sig att jag flera gånger denna månaden har fått kommentarer som "men herregud, du är ju helt grön i ansiktet"? Hur kan det komma sig att jag som aldrig gråter under tiden jag skrev detta skakar i hela kroppen av just det.. för mycket gråt? Hur kan det komma sig att jag är så rädd att det är något seriöst fel på mig att jag bara vill krypa under täcket och aldrig mer komma fram?


och HUR kan det komma sig att jag förut fick frågan "hur mår du"? och svarade "tja.. bra :)" ..?


nordman <3

det är roligt hur konstiga folk blir efter klockan elva en måndagskväll:

dennisjornmark säger:

http://uk.youtube.com/watch?v=57KsQjljj4o

dennisjornmark säger:

det där är en bra låt som man kan lyssna på när man behöver omväxling från nordman!

excuseme säger:

behöver man någonsin omväxling från nordman?

dennisjornmark säger:

hmmm, bra fråga!

dennisjornmark säger:

nordman är som bacon

dennisjornmark säger:

fungerar både till frukost och middag!

excuseme säger:

precis vad jag satt och tänkte!

mm bacon :) har knappt ätit någonting sen igår. och den stora frågan är hur jag ska orka vintervandra hela dagen imorgon. Nordman verkar i alla fall övertygad:

Vandraren - Nordman
Vandraren har ingenstans att gå, när han kommit fram till slutet
Månen färgar alla skuggor blå, han är ensam kvar där ute
Långt där borta från en enslig gård, lyser värmen ut i natten
Väcker hungern i hans frusna kropp, som har levt på luft och vatten

Det gör ont, men gå ändå
du kan alltid vända om
Det gör ont, men gå ända
du är här och kom hit som en vandrare

Klockan ringer för en ensam själ, den har lånat röst av döden
Vill den illa eller vill den väl, när den räknar våra öden
Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget
Vandraren har ingen stans att gå, om han går vid sista slaget

Det gör ont, men gå ändå
du kan alltid vända om
Det gör ont, men gå ända
du är här och kom hit som en vandrare

Det gör ont, men gå ändå
du kan alltid vända om
Det gör ont, men gå ända
du är här och kom hit som en vandrare


Det gör ont, men gå ändå? Vi får la se.


söndagstankar (extended version)

Jaha, så har två dagar har gått sedan senaste blogginlägget och jag skäms lite granna. Tänker dock inte lägga tid på ett utdraget förlåt-om-ni-dog-lite-för-varje-sekund-utan-min-uppdatering-och-låg-och-cuttade-er-hela-kvällen utan ska istället återgälda er med ett extra långt inlägg bara för att. Är man snäll så är man.

Så vad har hänt sen senast? Tja, jag har genomlidit en hel kväll av diskussioner kring chailatte vs. vanlig latte, upptäckt min talang inom spelet Guitar Hero och ersatt den gula gereråttan i håret med en klick senap. Har dessutom spytt lite halvt bakom en buske (och neh.. det var inte som ni tror), för att sedan grön i ansiktet av illamående sätta mig på bussen och tvingas genomlida ett 20-minuters samtal om hur man på minst tid möjliga suger upp en mcdonald's dippsås  i näsan. (med hjälp av sugrör, vidgade näsborrar och påhejande kompisar om någon ville veta). Kom hem och möttes av en två ilskna bin till mamma och syster och parkerade mig framför toaletten där största delen av kvällen har spenderats. (med avbrott klockan åtta för en halvtimme av I en annan del av Köping. Lite spya på mattan är det väl värt när man får höra kommentarer som "men flytta på din fot då" när Linda och Mats äter romantisk inflyttningsmiddag eller Tobbes "men skrik inte så förjävligt!!!!!!") Och ja justdet, hittade förresten en klasskamrats blogg med och hey vad imponerad jag blev. Är dock lite besviken på att jag inte fått reda på detta innan utan vandrat i ovetskapens mörker i flera månader. Men hur som helst så kände jag igen mig som sjutton i princip allting och det var skönt med någon som satte ord på vad som hade kunnat vara mina känslor, eftersom jag själv blivit så dålig på det på sistone.

Fast kanske är det inte så att jag har blivit dålig på att skriva ner mina känslor, kanske är det bara så att jag har blivit dålig på att känna. Skulle kunna beskriva det som ovanstående bloggerska en gång gjorde; jag har "papperslappar i huvudet" eller något liknande var det. Känns som om jag går runt hela dagen med en känsla utav tja.. papper. strävt och torrt och TOMT papper. Och ni vet hur ont det gör när man skär sig på papper? Jag skär mig på alla tomma papper, på att inte bry mig och på att inte tycka någonting är kul eller tråkigt eller ledsamt eller vad som helst. Och det gör ont ondare ondast. (men vem bryr sig?)

Men är i alla fall ledig imrogon och jag har två alternativ till hur dagen ska spenderas:
Alternativ 1: Starta dagen med en snabb hejdå-jag-kommer-sakna-dig-ha-det-så-bra-frukost med min kära fransyska, forsätta vidare till sjukhuset med mamma för besked på provsvar, klämma in ett frisörbesök för att sist men inte minst vinka av min syster på flygplatsen klockan fyra.
Alternativ 2: Sova. Spy. Sova. Ha huvudvärk. Sova. Spy. Ha Huvudvärk. Sova. Spy.

Och det här med att inte bry sig går inte riktigt hand i hand med beslutsfattande. Så tja.. tänker helt enkelt inte bestämma det nu utan lämnar det till mamma att välja om hon väcker mig imorgon eller inte. (Och till min mage och mitt huvud såklart)

Känns för övrigt lite konstigt att skriva ett så pass seriöst inlägg som jag just gjort. Men ah, det kan nog behövas det med ibland. Ska försöka hitta tillbaks till mig själv och min vanliga bloggningsstil imorgon. Men nu: GODNATT!


"du kan få min buske"

Är just hemkommen från sisjön och min allra käraste caroline. Har tvål , dreggel och bitar av en geleråtta i håret och är mosig i ansiktet men äh är glad som en drilla ändå. ( ah det är okej om ni vill stjäla den formuleringen) För kvällen har varit bäst och mina tjejer är bäst och jag mår inte bäst just nu men vem bryr sig för allt är bäst. Och till råga på allt åker Josse till Frankrike nästa vecka och raggar upp snygga konfirmerade fransmän åt mig. Det är ju bäst om något, inte sant?.

Och denhär dagen började lite konsitg med att jag satt på skolans toa och lät malin ta kort på mig medans vi diskuterade pyjamasar. Och det hör ju egentligen inte hit fast kul var det och jag har ju lite toa-tema i denna bloggen så ah tyckte det passade in (och ja jag sitter på toa nu om nuiundrar) 

Det dunkar förresten lite underligt i min vägg från min syster. Hon åker till England på måndag kommer sakna henne och hennes dunkande :( Har ändå en rätt bra syster och tydligen är vi väldigt lika så då kan jag ju inte gå runt och klaga på henne för då betyder det ju att jag klagar på mig själv. Och har lagt ner det faktikst, att klaga för mycket är inte bra för hjärtat. En annan sak som inte är bra för hjärtat är att Marcus slog mitt rekord på snake :(:( Är ju kungen på snake vad har hänt där liksom? Och inte kan jag slå det på måndag heller för då är jag ledig (ja, LEDIG!!!! Jag har den bästa skolan mhm) Ähh om marcus läser detta så är du och din mobil hembjudna till mig på måndag så att jag kan slå detdär dumma rekordet och bli hel människa igen.

JA JUSTDET på tal om mobiler så har jag nytt nummer. Ni kan ju fråga om ni har lust och om ni inte har det så ger jag det bara till er. ÄÄh det är i alla fall 0730496167 så nu slapp ni fråga snäll är jag. (fast tja.. har inte riktigt lärt mig numret så är inte säkert på att det är rätt. Kanske lika bra att ni glömmer det ni just läste så återkommer jag om det här imrogon när jag är lite piggare)

Ska hur som helst sova nu. Nighty-nighty!

image10
(gammal bild) Har jag förresten sagt att jag har världens bästa vänner?  ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst ni är bäst och nu somnar jag


23:23

Neh blir rädd att jag är schizofren på riktigt alltså. Tänker seriöst tankar som "vad skulle JAG gjort i denhär situationen?" när jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig , (ah typ som alltid då), och har konstant diskussioner i min hjärna om allt mellan himmel och jord. lite läskigt ja :S men tja.. är rätt trevligt att vara schizo ändå, man är ju aldirg ensam liksom. fast att vara ensam är ju typ det bästa jag vet. ååhhhh jesus. kan någon komma hit och göra mig normal tack ? orkar inte med mig själv. (eller oss själva kanske jag ska säga?)

hur som helst satt jag (vi?) och lille skogis och samtalade förut om dethär med att man får önska sig någonting när kockan slår 11:11, 12:12 osv. Han sa att det var bara 11:11 och 22:22 man fick önska sig, medan jag sa att det var varenda timme. Och då kom vi in på att det är som på Keno, att man vinner ofta eller riktigt stort. Antingen så önskar man sig bara 11:11 och 22:22 och när önskingen väl slår in så är det KABOOM, eller så önskar man sig varenda timme och då får man många mindre önskningar inslagna istället. Jag är nog en typisk sån som föredrar det andra alternativet. Något så enkelt som ett litet sms eller ett leénde eller lite sol eller de första tussilagosarna eller att man av ren händelse råkar sätta på fråga olle på tv:n kan göra hela min dag. Och ajg vet inte riktigt vad jag ville säga med allt detdär. (lägger mitt hopp till att ni själva förstår att det är ett desperat rop om att ni ska sms-bomba mig efter att ni läst klart så att jag kan få somna lycklig )

Godnatt från mig

image9 





(oss)


det börjar bli kallt

Tappade precis systers spegel rätt i golvet så nu ligger det glassplitter över hela hallgolvet. Och vi vet ju alla vad en krossad spegel betyder, sju år av otur i kärlek minsann. Precis vad jag behövde i mitt redan så intrassalde kärleksliv, verkligen. Fint.

Och på tal om dethär med kärlek så ringde min mamma imorse och sa att jag hade fått ett litet kusinbarn. En helt sjuk historia egentligen, ingen hade ens lagt märke till någonting. Hon födde barnet i hemlighet och skulle adoptera bort det men ångrade sig och berättade tydligen altling igår morse. Så nu har vi en liten Ashley Brooks i familjen. Hade aldrig fixat att få barn så ung men ah hon har bestämt sig och jag är glad för henne :). Vi ska försöka boka någon resa (de bor i england) och åker antagligen dit och hälsar på dem nästa vecka.

Nu ska jag äta upp min kycklign och springa till min buss,

Det är något som är fel med denhär dagen


if only a lifetime

Åhhh orkar egentligen inte blogga. Men vill ju liksom inte svika alla er trogna fans out there så får väl försöka göra mitt bästa och knåpa ihop lite ändå då. you owe me one. 

Till att börja med så måste jag figurera ut hur jag ska hinna med mig själv dehär kommande dagarna. Tur i alla fall att vi är lediga på torsdagar för imorgon bär det in till stan med Jossie för presenter till mina kära numera sjuttonåriga tjejer MÅSTE inhandlas. Sen ska jag hem till älskade mölndal igen och in på friskis och svettis. Lite självinsikt har man ju så jag och min så hurtiga vän Gabriella (eller Blondinbella som hon numera kallas ;) )  bestämde oss för en mjukstart (höhö eller nåt) och ska gå på" Bas - skonsam jympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden. Träningen är lagom tuff och enkel för att passa de flesta."  Vi lär ju dö78456540 gånger om. Men tja, var gör man inte för lite magmuskler? (plus att man kan äta på mcdonalds ännu några fler gånger i veckan och då är det ju lätt värt det)
Sen på fredag är det först skola som gäller, som jag förövrigt är så trött på att jag spyr. Men äh, har ju kvällen att se fram emot då hela ligan ska hem till carro så det funkar nog :). På lördag ska jag vidare till Malin där det blir lite party tralal. plus att bästaste Johanna kommer ner. åh den dagen lär äga din mamma. Stannar la över där så söndagen spenderas nog med dessa två fina tjejer och sen kanske jag drar med min mormor på bio. Skönt att gå med någon som snyftar/skriker/skrattar värre än en själv för en gångs skull. Tja, that's pretty much it. Och om jag ska erkänna har jag inte gjort så här mycket på en helg sen gud vet när. Vet inte riktigt hur jag gått från att ha för mycket tid och för lite liv till att nu ha det precis tvärtom. Tja, ska la inte klaga är rätt gött att ha folk omkring sig faktiskt, och inte bara folk utan BÄST folk. Yeah. 

Ja, annars rullar la allting på rätt bra. Det är konstigt för egentligen så suger det mesta. MEn tja.. har i alla fall roliga msn-konversationer:


excuseme säger:
vi ska ha Rullande som ledare!

excuseme säger:

han låter tjock

Bella säger:

oj, hon verkar söt!

Bella säger:

ja, hoppas hon rullar på mig

Bella säger:

hoppas jag får orgasm då

?????????
 har en känsla av att kommentarer är rätt överflödiga.
så därför slipper ni!

godnatt!


and still i can't let you be

Det är dagar som denna som gör att det känns helt okej att gå i skolan ändå. Dagar då man tar sig friheten att unna sig sovmorgon i en timme, åker buss till skolan med solen i ansiktet och bara njuter av att det äntligen är vår på riktigt. Man kommer fram och får reda på att vi har EN lektion på hela dagen. En lektion som dessutom visar sig bli riktigt rolig och som grädde på moset får man alla rätt på läxförhöret fast man trodde man var helt lost. Mhhhmm, Gud har minsann varit barmhärtig mot mig idag. 
(Dock åskar det fortfararande lite här och var men ja.. vad ska man säga? livet är hårt)

Tja, vet inte riktigt vad som händer ikväll. Hemma ska jag då inte vara det är i alla fall en sak som är säker. ÅHH kan inte folk sluta ha ett liv och logga in på msn så jag slipper ha så tråkigt? neh nu ska jag baka chokladbollar.

image8

Later folks!


goodbye sad songs

Läste just en annan av mina kära ISGY:ares blogg. (eller kär och kär vet knappt vad hon heter men hennes blogg är kul), och skönt var det att veta att det är inte bara jag som gått och inbillat mig de senaste dagarna. Våran skola HAR drabbats av en depression. Folk går runt som i ett moln av självömkan med fina små regndroppar av emotankar fallandes runt omkring dem. Skulle t.om. vilja påstå att det hos många av dem har  har gått så långt att det är inte regnmoln utan snarare åskmoln som dundrar förbi en i korridoren. Och jag är trött på att hela tiden gå med paraplyet i högsta beredskap in case of plötsligt regnfall och ännu tröttare är jag på att tvingas ducka för att komma undan alla blixtrar som viner hit och dit vart man än går. Tja, nu är det ju inte så att min skola är sista star wars-filmen men ni fattar vad jag menar. Det är kommentarer och pikar och blickar och klagomål. Och jag vill bara spy på alltihopa. Fattar inte varför inte folk kan ta tag i sina problem och göra någonting åt dem istället för att springa runt och ösa ut det och skylla på andra. Eller ja, alla får la göra som de vill och tycker ni det är roligt att gå runt och regna och blixtra så fine with me, men jag tänker i alla fall inte finnas där för att torka upp efter er längre. Tänker sitta under mitt paraply och övertyga mig själv om att efter regn kommer solsken

Hoppas bara det snabbar sig innan jag regnar bort.

(Ska förresten börja träna med ett av de lite mindre åskande åskmolnen Gabriella. Två oåskande åskmoln på friskis och svettis - kan det bli annat än bra?!..
.. hehehe dum fråga vi lär klanta oss och skämma ut oss och snubbla på rullbandet och dö. åhhh vad har jag gett mig in på ??)


tralalala? nej.

kan ju inte säga att idag har varit den starkaste dagen från min sida direkt. vaknade klockan åtta av något så fridfullt som fågelkvitter och tänkte att "ser man på, det är ju vår" (haha respekt att kunna rimma så tidigt på morgonen don't you think?) mindre respekt var kanske att min andra tanke var att "åh jag ska katta de äckliga blåmesarna så att jag kan få sova ifred." men äh man kan la behärska sig (hehh..) så jag steg upp och välkomnade dagen och klappade mig själv på axeln för att jag haft lite vett i skallen och stannat hemma från skolan. runt tolv någongång tog jag bussen till gabriella där det skulle pluggas för fulla muggar. fast ja, det första vi gjorde när jag kom dit var att parkera våra små rumpor på lekplatsen och tja, hela dagen forsatte väl i  ungefär samma anda. kul var det iaf, speciellt med tanke på att resten av 1C satt i skolan och hade samhäll/tyska/engelska eller vad vi nu har på måndagar. MAHAHAHAHAHAHAH in your face. åt förresten på mcdonalds med. skadeglädje IS THE SHIT

har dessutom skickat in både engelskan OCH svenskan. DUKTIG var ordet. borde nog skolka lite oftare. eller bara vara mer effektiv på lektionerna , den som lever får se. (hoppas jag dör imorgon för jag orkar inte

förresten dampa min mamma på mig förut för lite hårfärgning. hon sa inte ens godnatt till mig, det är nog första gången på flera år. kul att jag bara lägger märke till det hon inte gör istället för allt det hon faktikst gör. så är det nog på de allra flesta punkter förresten. aja, ska bli bättre på detdär. men nu ska jag sova.

hejrå

det är inte lätt när det är svårt.
(åhhh jag ska sluta blogga tills jag har nåt vettigt att skriva.








.. saknar dig)


tell me lies, tell me sweet little lies

jag vet inte riktigt vad grejen är med att jag alltid hamnar på toa när jag ska skriva blogg.
det är la nåt med de roliga fiskarna på duschdraperiet jämte mig som sätter igång min kreativa sida på något konsitgt vänster. eller så är det bara det att det är i pricip det enda rummet där man kan få någon som helst lugn och ro i detta stressiga samhälle. ja inte vet jag. tänker nog inte gå in närmare på det heller och skrämma bort de få läsare jag faktistk har med mer snack om min toalett. (igår gick förresten läsarantalet ner med över hälften, whats up with that?! blir ju lite tårig i ögat fakitkst..) jo lämna toasnacket och börja blogga var det ja.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
eh orkar inte.
vill inte ens tänka på denna helgen.
mår illa med och jag har inte pluggat någonting.
stannar nog hemma från skolan imrogon och gör allt plugg då. 
är man smart så är man

tjarå
 

i'm on sunshine

kollar på TVSHOP.
"den suger verkligen bra"
"har aldrig haft något innan som suger såhär bra"
höhöhöhöh. har man bäst humor så har man.
har man inget liv så har man.. eh inte. aja.
(de snackade om en dammsugare för de som inte fattar)

hur som helst så spenderades gårdagskvällen tillsammans med mina bästa tjejer för en gångs skull. det var längesen det bara var vi tre och jag har saknat det. jag har saknat er. 
det var mys, dock märks det så väl att vi inte längre delar allt med varandra så som vi gjorde förut. men mja, man kan inte få allt och för min del räcker det gott och väl att bara veta att ni finns där. öhhh, ska sluta babbla nu tror jag är alldeles för trött för dethär.

har förresten kommit på att se sina näsborrar underifrån kan krossa hela ens självförtroende. och att jag har världens mensvärk för första gången i mitt liv.
ska inte gå in närmare på det. nu ska jag återgå till tvshop.

hajdå


RSS 2.0